SamenLeeuwarden

Werkplaats Oud Oost

Vele handen maken tuinwerk licht!

Wat zoeken wij
Voor onze gezellige en actieve Werkplaats zijn wij op zoek naar enthousiaste vrijwilligers voor tuinonderhoud. Met een leuke groep aan vrijwilligers onderhouden wij de tuinen van bewoners uit de gemeente Leeuwarden, die geen budget en/of netwerk hebben en lichamelijk niet in staat zijn om dit zelf te doen. Rond 08.45 uur verzamelen wij ons bij de Werkplaats aan de Ouddeelstraat en vervolgens gaan wij met twee busjes op pad naar de diverse tuinen. Rond 15.00 uur is het werk weer afgelopen. De werkdagen zijn van maandag t/m donderdag en in overleg met jou wordt gekeken welke dag of dagen je wilt werken. Je hoeft niet veel kennis te hebben van tuinonderhoud, dit leren wij je graag. Het tuinonderhoud vindt plaats in de maanden maart t/m november. (uiteraard is dit weersafhankelijk)

Wat bieden wij
– Je komt in een enthousiast team aan vrijwilligers terecht.
– Je zet je in voor een doelgroep die erg dankbaar is voor het werk wat je voor ze doet, zodat ze weer kunnen genieten van hun tuin. 
– Er worden regelmatig gezellige vrijblijvende vrijwilligersbijeenkomsten georganiseerd. 
– Er wordt dagelijks voor een lunch gezorgd.

Wat vragen wij
Wij vragen dat je er zin in hebt en op je aan kunnen. Wanneer je een rijbewijs hebt is dat mooi meegenomen, maar niet verplicht.  Cliënten van de dagbesteding kunnen ook mee op pad gaan. Het zou mooi zijn, wanneer je affiniteit met deze groep hebt en ze kunt stimuleren en motiveren voor het werk.

Wil jij vrijwilliger worden bij deze mooie organisatie? Fantastisch! Hieronder kun je direct je gegevens doorgeven en Werkplaats Oud Oost zal zo snel mogelijk contact met je opnemen.


Tuin – aanmelden Effe Doen Humanitas

Translate to English »