SamenLeeuwarden

Terugblik maatjescampagne

Maatje, Freon, Amigo, Makker, Kornuit… Wat voor maatje ben jij? Met deze vraag is Amaryllis, samen met andere maatschappelijke organisaties, aan de slag gegaan om maatjes te werven voor mensen die dat nodig hebben.

In Leeuwarden en de omringende dorpen zijn flyers en posters verspreid. Via social media en op Samenleeuwarden.nl is de oproep onder de aandacht gebracht. Daarnaast zijn Roos en Marleen erop uitgegaan met de “maatjes” bakfiets – en die ging snel – om in gesprek te gaan met geïnteresseerden en de mensen te trakteren op koffie/thee en koek.

Bij diverse maatjesorganisatie hebben nieuwe maatjes zich gemeld en een aantal zijn zelfs al gestart met hun nieuwe vrijwilligersbaan! Daarnaast hebben nog meer (nieuwe) organisaties zich gemeld die in de toekomst graag aan willen sluiten bij onze campagnes.

Heb jij vragen over de werving van vrijwilligers voor jouw organisatie, of ideeën over nieuwe campagnes? Neem dan vooral contact op met ons via vrijwilligerswerk@amaryllisleeuwarden.nl / 058 303 0400. Wij denken graag met je mee!

Translate to English »