SamenLeeuwarden

Klusbus 65+ voert kleine klusjes uit in de woning van haar donateurs

Ons aanbod

De Klusbus 65+ komt langs voor kleine klussen in en rond de woning. De vrijwilligers repareren bijvoorbeeld ramen die niet goed sluiten. Ze monteren ook gordijnrails of vervangen een kapotte lamp. Ook voor het ophangen van een schilderij en fotolijstjes of het installeren van een televisie draaien de vrijwilligers hun hand niet om.
U kunt de Klusbus 65+ vergelijken met de wegenwacht. Wanneer u een kleine klus bij u thuis heeft, dan biedt de Klusbus 65+ u eerste hulp zodat u weer vooruit kunt.
De vrijwilligers van de Klusbus 65+ zijn erg handig in het repareren van kleine gebreken in huis. Wanneer het toch om een grotere klus gaat dan verwacht, dan adviseert de vrijwilliger u een gespecialiseerd bedrijf in te schakelen.
De Klusbus+ is voor iedereen die hulp nodig heeft bij klussen in en om huis. U woont in Leeuwarden, Lekkum, Snakkerburen, Goutum, Hempens en Teerns en bent ouder dan 65 jaar. Het lukt u niet om zelf de klussen op te pakken en/of u bent donateur van de Stichting ‘Vrienden voor het Leven’. Als donateur betaalt u naast een jaarlijkse bijdrage alleen de materialen die nodig zijn voor de klus.
Locatie:
Goutum, Himpens, Leeuwarden, Lekkum, Snakkerbuorren, Tearns
Frequentie:
Werkdagen van 8.00 tot 17.00 uur
Aanbod is structureel/tijdelijk:
Structureel
Eigen bijdrage:
Ja , 15 euro (laag tarief) of 20 euro (hoog tarief) per jaar plus
Aanmelden:
Ja , Als donateur kunt u telefonisch contact opnemen met de Klusbus 65+ op werkdagen tussen 08.00 en 16.00 uur. U belt met het meldpunt via 058 – 280 09 00


Aanmelden en/of meer informatie

Hidden
Hidden
Hidden
Translate to English »