SamenLeeuwarden

Welkom in mijn tuin

Zet jij de bloemetjes buiten bij een ander?


Een tuin zorgt voor gezelligheid

Een tuin geeft de seizoenen weer

Een tuin laat je genieten van het zonnetje

Een tuin maakt je vrolijk

Een tuin is een verlengde van je huis


Heb jij groene vingers en vind je het leuk iemand anders te helpen? Dan ben jij heel geschikt als tuinvrijwilliger!
De tuin bijhouden, voor de één een passie en voor de ander een grote zorg. Het is natuurlijk heerlijk om een tuin bij je huis te hebben en in de zomer lekker buiten te kunnen genieten. Dit is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Niet iedereen lukt het om de tuin zelf bij te houden. Door een (tijdelijke) lichamelijke beperking, door ziekte of door gebrek aan netwerk en/of financiële middelen, kan een tuin snel verwilderen. Al snel ziet iemand dan als een berg op tegen het onderhoud, en wordt de tuin meer een last, dan een genot in de zomer. Heb jij groene vingers en kun jij deze mensen helpen bij het onderhoud? Op deze manier kun je met jouw passie voor tuinieren, anderen weer laten genieten van de tuin.

Wil jij meehelpen?
Diverse organisaties in de gemeente Leeuwarden zetten zich in om te zorgen dat de tuintjes van mensen die het niet zelf kunnen er mooi bij staan. Wil jij hen hierbij helpen?

  • Vind op deze pagina een organisatie die jou aanspreekt.
  • Meld je aan! De organisatie zal contact met jou opnemen voor een kennismaking.
  • Woon je in de zuidelijke dorpen van Leeuwarden en wil je daar aan de slag? Meld je dan aan bij Dorpenteam Zuid via info@dorpenteam.nl of bel 0566 625 151.

Wil je graag hulp bij het maken van de juiste keuze? Team Vrijwilligerswerk Amaryllis helpt je graag, bel ons via 058 303 0400 of vul hieronder je gegevens en er wordt contact met je opgenomen.


Tuinvrijwilliger – Hulp bij zoeken

Translate to English »