SamenLeeuwarden

Informatiemiddag Taal- en Cutuurondersteuning op 8 September aanstaande.

Save the date!

Donderdag 8 september staat ’s middags in het teken van taal!

Waarom? Want het is de “Dag van de Alfabetisering” en de start van de “Week van Lezen en Schrijven.” Voor ons het ideale moment om af te trappen met een nieuw seizoen Taal- en Cultuurondersteuning in dBieb in de Blokhuispoort.

Voor wie? Voor huidige deelnemers die nieuwe deelnemers mee willen nemen om kennis te laten maken met de lessen, voor de vrijwillige taalondersteuners om elkaar te ontmoeten en informatie uit te wisselen, voor collega’s, organisaties en netwerkpartners die graag kennis willen maken met ons aanbod. We staan je graag te woord om ervaringen te delen en je bij te praten mbt de mogelijkheden op het gebied van Taal- en Cultuurondersteuning binnen de Gemeente Leeuwarden.

Ons doel is om ook dit seizoen weer zoveel mogelijk mensen de kans te bieden zichzelf verder te ontwikkelen. Deelnemers van de taallessen geven aan door de Taal- en Cultuurondersteuning meer zelfvertrouwen te ervaren, zich meer thuis te voelen in Leeuwarden en een stap vooruit te komen op het gebied van (vrijwilligers-) werk, sociaal netwerk en/of opleiding. Dit gunnen wij zoveel mogelijk mensen ook weer in het nieuwe seizoen 2022/2023.

Kom jij ook langs om hierover door te praten?

Locatie. Bajes Streetfoodclub
Tijdstip: 13:30h-15:30h

Ben of ken je iemand die liever gewoon aansluit bij 1 van onze lessen? Loop dan van maandag t/m vrijdag vrijblijvend bij ons binnen rond 10 uur. We ontvangen je graag bij de leestafel in dBieb.
Voor meer informatie kun je mailen naar Taal@amaryllisleeuwarden.nl

Translate to English »