SamenLeeuwarden

Een gloednieuw Vrijwilligersmagazine

Daar is ie! Het nieuwe Vrijwilligersmagazine.

Met dit magazine laten we zien hoe waardevol vrijwillige inzet is, in al zijn vormen. Het laat zien hoeveel prachtig vrijwilligerswerk er wordt verzet in de gemeente Leeuwarden. Het magazine, dat deze week is verspreid, is een initiatief van team Vrijwilligerswerk van Amaryllis in samenwerking met verschillende (vrijwilligers)organisaties.

Meer dan negentig organisaties uit de gemeente Leeuwarden vertellen in het magazine wat zij doen en wat voor vrijwilligerswerk je bij hen kan uitvoeren. Daarnaast lees je inspirerende verhalen van vrijwillige inzet, waaruit de waarde blijkt voor de gever en ontvanger. Naast nuttige informatie en leuke weetjes, lees je verhalen van enthousiaste vrijwilligers. Een inspirerend magazine dat anderen inspireert om zich vrijwillig in te zetten, op welke manier dan ook.

Burgemeester Buma onderstreept het nut van het magazine: ,,Veel mensen die vrijwilligerswerk willen doen, weten niet waar ze moeten beginnen. Heel handig dat je in dit magazine kan zien welke organisaties er allemaal zijn. Vrijwilligers staan voor iedereen klaar, zonder dat ze daar iets voor terug verwachten. Deze mensen zijn echt betrokken bij de samenleving.” Veel inspiratie gewenst.

 

Translate to English »