Dankjewelfeest

Wat was het een mooi geslaagd Dankjewelfeest. Fijn dat er zoveel vrijwilligers aanwezig waren!
Nog even nagenieten? Bekijk hier de foto’s.


Vrijwilligers, REUZE bedankt. Jullie maken het verschil!

Wat is een gemeente zonder haar vrijwilligers? Juist, ze zijn hard nodig om veel activiteiten draaiende te houden. Veel vrijwilligers staan elke dag weer klaar voor ons allemaal. Alle reden om daar op een feestelijke manier bij stil te staan. Gemeente Leeuwarden en Amaryllis zetten alle vrijwilligers van de gemeente Leeuwarden daarom graag in het zonnetje.

Wanneer: Zaterdag 10 december
Tijdstip: 10.00 – 14.00 uur
Waar: Neushoorn,  Ruiterskwartier 41

Ben jij er ook bij?

Ben jij als vrijwilliger actief in de gemeente Leeuwarden? Dan ben je op zaterdag 10 december van harte welkom bij het winterse Dankjewel Feest in Neushoorn. Om je te bedanken bieden wij je een dag vol leuke activiteiten en muziek. Voor kinderen is er ook van alles te doen. Een hapje en een drankje mag uiteraard niet ontbreken. Laat je verrassen en geniet!

Vrije inloop
Je hoeft je niet aan te melden. Iedereen die binnen de gemeente Leeuwarden vrijwilligerswerk doet is welkom. Je kunt op elk moment binnenlopen en gratis deelnemen.

Theatercollege Kemp & Stek en Dankjewel tasje
Wat we al vast kunnen verklappen is dat Jeroen Stek en Ton Kemp een theatercollege komen geven, Geluk wat een gedoe. Hiervoor zijn slechts beperkt plaatsen beschikbaar. Opgeven kan via onderstaande aanmeldknop. Wees er snel bij want Vol=Vol. Ondanks dat we nog een tweede theatercollege hebben kunnen toevoegen zijn beide voorstellingen VOL en is er een reservelijst.
Daarnaast kun jij je hier aanmelden voor een goedgevulde Dankjewel tasje die je op zaterdag 10 december kunt afhalen. Hiervoor geldt Op=Op.

Translate to English ยป